Monday, November 30, 2015

deko2: idea for Masterbedroom

saya tengah mencari idea untuk touch up balik my masterbed room 
iyer laa bila tido bersama2 dengan anak2 paham2 je lah kan..
mesti ada xtra tilam kat bawah tu. hihihi

ke korang cemana, ada extra katil ke dalam bilik korang??
so saya tengah mencari idea untuk bilik tido 2016. boleh gitu?? ahakss..
since anak2 dah besar... rayyan pun dah tak tido buai. 
yaya pun dah ok tak berbuai. cuma kat umah BS je dia tido buai[waktu siang]
kalu kat umah dia mmg tido mcm tu je atas karpet depan tv...
satu part mcm dah lega skit.. 

so saya nak cari idea utk mendoko balik bilik tido. 
takde laa buat renovate apa pun..
cuma nak beri nafas baru jer..
maybe tukar langisr baru, pasang wallpaper or cat baru..
tukar lokasi katil... hhmmm...
tukar cadar/comforter ala2 hotel. i loike...
tukar lampu bilik yg lomentik.. ehemm..ehem..

mcm saya suka bilik yg terang, tak suka yg malap mcm dalam gua
lighting kena lebih...

layan je laa gambar kat bawah...
*quality gambar kureng memuaskan laa..

segah mana pun bilik tido, asal kemas dah cukup...
tak guna berhias bagai... tapi selimut pun tak lipat. betul dak...












5 comments:

cik hani said...

comel2 semua nya..

Rizziela said...

saya pun masih mencari decoration untuk master bedroom.. rasanya mcm nak warna dark purple.. tp masih dok berfikir.. nak pakai cat or wallpaper ajer..

Susah gak nak buat pilihan kan

CikNaa said...

cuci mata la saya singgah entry akak ni..hihi

achiek anis said...

Suka gambar yg ke 6 tu kan..nampak elegan

azni hanafi said...

semua nya cantik2..nampak tenang dan kemas je..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015