Monday, November 21, 2011

Bowling Tournament @ Bukit Jalil Golf & Country Resort

sabtu yg lepas incit hubby ada tournament bowling di Bukit Jalil Golf & Country Resort.
9.30 baru kitorang gerak ke sana, padahal game start kul 10. kitorang smpai kul 10.10, tp rupanya ada lagi yg lambat sampai kul 11 pagi gara2 sesat.

Incit hubby begitu teruja sbb dh lama x main, harap2 x jadi juara longkang yer sayanggg....

relax2 jap sementara tunggu yg blm datang.
haaaaa..... sebenarnya si kecik ni yg begitu teruja bila datang tempat baru...

muka xcited.
yeahhh... game dh start. hubby dgn balingannya.. gaya persis professional. pic hubby xleh snap byk sbb busy dgn si kecik tu. berak la... nak tido laa. nk makan laaa. last skali aku tidokan dia kat library situ. aman skit takde bising2.

kena ke tak... kena ke tak... kena ke tak....

yeaaahhh... dh dapat apa yg dia suka. senyum smpai ke telinga.

takde nak duduknya... berdiri je pegang stereng kuda tu. seronok betul si rayyan nie.

oleh sbb dia ni suka sgt pegang stereng ala2 bawa keta. aku bagi dia duduk kt game nie. mmg suka sgt. busy dok tekan button2 tu konon2 mcm keta betul. hahahaha....

sblm balik singgah makan kat Nasi Beriyani Gam Putrajaya....
abis citer ari sabtu.

4 comments:

mizzkechique said...

si tecik tu kiut..mcm nk geget je..

ameris said...

MK; tecit2 kiut laaa, dh besar nnt comot jer. nk tunggu MK plak kawin nnt.

Mama Gee said...

33 tahun hidup kan..lum pernah sekali pun mama pegang bola bowling tu..hehee



eeeee chomelnyaaa dak arrayan nih!

ameris said...

mama;
ajak je mr b gi bowling. pastu kan mesti kemaruk. hehehe...

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015