Tuesday, June 11, 2013

Tetiba amerislovely buka butik!!!

 STICKY POST 
 SCROLL DOWN UNTUK ENTRY BARU 

updated 7/6/2013

hampir 80% baju-baju habis terjual selepas 2 hari publish.minta maaf sbb tak sempat nak updated baju2 yg dan sold dan booked. batch ke2 akan menyusul nanti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

assalamualaikum uols...untuk yang sering bertanya kat mana aku beli baju dan skirt tiap kali entry outfit, nahh skrg aku buka butik amerislovely collection dengan harga mampu milik. tawaran istimewa (sempena pembukaan) free postage untuk belian 3 helai ke atas dengan free gift lagi (selagi stok masih ada)...
 uols jgn risau sebab semua baju di amerislovely collection mematuhi syariah menutup aurat. tidak jarang dan baju melepasi paras punggung. dan sangat sesuai untuk ke pejabat dan santai. student pun sesuai pakai untuk ke kelas. kain adalah jenis lycra yang bermutu dan jatuh terletak. selain boleh mix n match dengan koleksi pakaian yang uols telah ada.

 lycra plain skirt-green turqoise
RM37

 lycra tibal printed- pinkish
RM37
SOLD

 lycra exclusive cutting- red/black
RM40
SOLD

 lycra tribal printed- pink/white
RM37

 lycra plain- mustard yellow
RM37
SOLD

 lycra plain-black
RM37
SOLD


lycra exclusive cutting- black/orange
RM40

 lycra tribal printed- blue
RM37
SOLD

 chiffon blouse paisley- orange mix(lining)
RM37
SOLD

 chiffon blouse paisley-blue mix(lining)
RM37
SOLD

 lycra blouse paisley-pink/black( saiz S-M)
RM35

 lycra blouse paisley-red/black(saiz S-M)
RM35

 lycra blouse paisley-green/black(saiz S-M)
RM35
SOLD

 lycra blouse paisley-blue/grey(saiz S-M)
RM35
SOLD

 lycra plain skirt-electric blue
RM37

 mix n match

 sleeveless dress- yellow mustard polka dot (tak termasuk cardigan)
RM40

 mix n match

 contoh mix n match

 contoh mix n match

 contoh mix n match color block

mix n match


uols boleh sms 017-3213039(nyatakan warna ,corak dan nama 
atau komen kat bawah untuk order boleh juga PM kat FB :ameris loveris

11 comments:

Mila Ahmad said...

wah cantik2 la kak.

PinKy MoMMa said...

ramai betul kawan2 skrg berbisnes..bagus teruskan ;)

Rin Maira said...

wahhhh bioo betik...tetiba je ni....syabas2...

::EIDA:: said...

wahh kak amy dah jadik tokey dah sekarang. weeee~ nak baju freee ;p

Nory Zoulkefle said...

alamakkkk berkenan plak dgn dress kaler mustard tu..
tungguu gajiii lahh..
hehehe

Mimy Hamid said...

ala takde size kita

nadia farahida said...

wahhhh, kak amyy dah meluaskan empayarrrr :)
belanja nadia selai dua kakk :P

MummyAza said...

alaaaa smua dh sold out .. x sempat nak shopping kat cnie .. next stock bnyakkan yg size M ... utk saya yg kechik nie hehehhe

miss cloudy said...

salam singgah... alaaa yg comey2 sume dah sold out :(

aisah hanafi said...
This comment has been removed by the author.
aisah hanafi said...

Good luck!

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015