Thursday, June 20, 2013

Kursus team building- The Regency Port Dickson

assalamualaikum...
tak sangka ada gak yang bertanya mana aku pegi bila tak update blog hampir seminggu. tima kasih jugak pada yang sudi kuar masuk blog ni walaupun tak berupdate. hihihi....
Intro: sebenornya aku gi kursus team building di the regency, Port Dickson. wehh dah berkurun tak gi kursus yang kena bermalam nie sejak beranak pinak. sblm ni ada gak nama naik kena gi kursus tp sebab aku masih lagi breast feed so aku tolak. kali ni tak leh nak tolak lagi lah. tinggallah anak2 dan suami selama 3 hari 2 malam....

bekerja keras jugak la aku weekend lepas menyiapkan kerja2 rumah, iron baju suami siap2, basuh baju, kemas rumah dan tempahan macaroni cheese, pie dan lasagna. kena pantas dan laju buat keje.
risau gak la nak gi kursus ni memandangkan yaya tak berapa sihat. ahad sblm aku gi kursus tu gi klinik untuk buat neb yaya....




5 comments:

Mimy Hamid said...

oo gi kursus ye sian awak kena siap lasagna kita

Nory Zoulkefle said...

berkursus sambil jalan2 lah ni ek kak..
besttnya...

JunAina said...

Best jugakkan sesekali ikuti team building nih.

syalinda johari said...

kursus sambil makan anginn.bestnyaa tepi pantai

Rin Maira said...

sempat mandi laut tak?

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015