Friday, March 25, 2016

IDEA SOHO: serching place for my small place

dah lama jugak saya nak buat tempat kecil untuk saya buat keje2, udate blog..
 di samping tempat untuk simpan file2, buku2 serta majalah kesayangan saya...

planning nk buat pada hujung tahun lepas tp byak pulak ujian 
buat kami sekeluarga masa tu sampai laa skrg baru ada 
kelapangan dan masa untuk touch balik teratak kami tu.
dalam planning nak makeover laundry room, masterbedroom, 
dan buat satu tempat saya ni.

bila tengok SOHO aty dalam blog beliau 
 AKU BUKAN BIDADARI alahai omei sungguh dan sangat organised.

dah siap SOHO saya  nanti saya share ye. 







 







2 comments:

CikNaa said...

hebat akak.. ada soho sendiri.good luck!

Chekgu Azrine said...

Wow...xsaba nk tgk hasilnya

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015