Wednesday, March 2, 2016

luang masa tghari Jumaat di MPH NU Sentral

setiap hari Jumaat kalu tidak bertugas waktu tengahari saya suka lepak di MPH NU sentral. 
dulu sebelum ada NU sentral ni giler kutk kt kl sentral takde tempat shopping/lepak.
bila dah siap NU Sentral ni syoknya alahai...
[selain menghabiskan masa di Jalan TAR]
dulu laaa... sekarang dah malas ...[yer ke]
iyer laa kalu takde plan nak beli/cari apa2 mmg saya lebih selesa di sini.
boleh rasa ketenagan bila berada di kedai buku. ]
kedai buku kan orang tak ramai mcm SOGO... ehh tetiba kuar sogo kannn...

setiap bulan saya mmg spend RM50 kat sini cari buku2 untuk anak atau untuk saya sendri.
kadang tu saya cari idea untuk buat aktiviti dengan anak2 bila weekend. 
kebanyakan buku2 dari luar negara banyak buku2 aktiviti mcm ni.
 iyer laa nak beli mahal kan.. so kita cedok laa idea kat situ. hihihihi...

Jumaat lepas saya berhabis rm65. dapat voucher rm5. yeayyy... 
sronok dah rasa wpun rm5 je.
valid dalam 2 minggu je. kali ni lebih pada buku2 untuk saya...






buku2 yang saya rembat dan dapat voucher rm5. 

 mph NU Sentral.

2 comments:

fathiyah jamaludin said...

i suka mph nu sentral. leh kata tiap kali gi kl, mesti gi nu sentral n mesti singgah sini.
dah la luas.
tp kalau dtg ngn anak2, dorg melekat kat bhgian mainan tu je.hahah

kadang2 ada sale brg2 sekolah mcm bekas makan ke botol air ke..best gak.

miss eimanhikmah said...

tak jenis tak sempat membaca..beli buku tp x sempat nak baca..hehehe

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015