Friday, February 21, 2014

cikna review Puding roti epal+sos kastad

perasaan terharu son sob sob bila cikna sudi buat entry khas untuk puding roti epal +sos kastad yg dia oder dari aku. . rentetan dari n3 tu berdentum2 yg pm aku nak jugak puding roti epal tu. aku kan tiap kali deliver mesti debor wehh... iyer laa taste setiap manusia kan tak sama. mungkin bagi aku dah ok, orang lain kata manis, ada gak yg kata tawar kalu jenis yg suka manis ting ting tu... tp bila cikna kata sesedap rasa syukur alhamdulillah.... sbb aku bukan jenis pemanis ting ting.... rasa epal yg masam2 tu balance dengan puding yang sesedap rasa tu... 

n3 cikna tu aku tak bayar pun okeh. ikhlas cikna buat n3 puding roti epal tu. sangat2 terharu.

korang kalu nak rasa puding roti epal+sos kastad macam cikna oder tu laju2 pm aku kat FB okeh. giler sedap makan masa cuaca panas2 gini. sejuk je lalu kat anak tekak....

tak nak tulis panjang2 boleh terjah blog cikna baca komen beliau... tq cikna..

 



3 comments:

CikNaa said...

sama2 kak..betul, entry tu ikhlas..seikhlas tekakku menerima puding roti yg hamat mebeless tu.. huhu.. rugi tak cuba, air tangan kak amy mmg ummph! :)

BUNDA a.k.a KN said...

nampak pun macam sedap...

Umi Qi said...

Seronok kan sis bila terima testimonial dari kawan2 gojes...hebat tau air tgn kak ameris :)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015