Friday, February 28, 2014

cucuk perancang dengan Dr. Wan Ratna Iza di PMC

wahh..dah makin jarang lak aku mengupdate kat blog. harap takde bersawang. tp kan uols aku tetap gi melawat blog korang, cuma nak menulis kt blog sendiri tu takde kekuatan.

ok.. kali ni aku nak citer tentang gynae aku yg dari sblm bersalin kan Rayyan sampai la skrg masih berulang alik jumpa beliau sebab aku kan ada cyst so kena pantau setiap 3 bulan sambil cucuk "pagar letrik". 
sebenarnya aku senang dengan doktor Wan Ratna Iza ni.. sangat humble, sangat peramah sangatt...sangat.. puas ati dengan beliau. Doktor Ratna ni kat Putra Medical Centre kt Sungai Buloh.
 
bagi aku bila time kita mengandung dan bersalin amat penting kita buat check up dengan doktor yang serasi dengan kita. aku pernah check up dengan doktor di Ampang Putri. mmg reject aarrr... dengan muda masam mencuka, nak jawab pertanyaan kita pun mcm susah. ier laa masa mengandung mesti laa kita byk nak tanya doktor kann.. tambah pulak bila dah nak dekat2 bersalin. dah laa bayar mahaiii...

alhamdulillah bila aku jumpa doktor Ratna ni terus melekat sampai sekarang. bila dah jumpa 3 bulan skali, kalu ada pape masalah berkaitan boleh terus tanya. ada satu masa tu aku rasa tak selesa dengan perut aku, terus doktor Ratna scan, pastu takde charge pun suker sgt dengan beliau..

korang.. aku rekemen sgt kalu yang area berdekatan tu nak bersalin kat sana. buat rawatan kesuburan pon boleh...

punya la khusyuk doktor Ratna explain kat aku sampai terpejam mata...

5 comments:

Chekgu Azrine said...

Tula amy..dh la kita byr..tp layanan truk n hampeh..huhu..

mOoN said...

Bila la nak cucuk ni..huhu

Allene said...

btul tu kak... lin pun pergi kat doctor yg lin suka. byr mhal pun berbaloi. sbb apa saja nak tny pun boleh. lin dari last year da pasang pgar kak... tkut terbabas.... huhuhu

CikNaa said...

kan..ciknaa pn cucuk dgn doc yang lahirkan rania kt gmc.. best!

~YUN~ said...

Kak,sy pn besalin hari tu dgn dr ratna,best..peramah orngnya..senang nak tanya pape kan.. :)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015