Wednesday, February 12, 2014

the wedding~ Safuan & Eda

cuti CNY yg panjang berjela ritu, aku bz dengan majlis kawin adik ipar aku. majlis kat Bangi, berkampung jugak aku kat sana 3 hari 2 malam. mengalahkan pegi bercuti ko... malas nak ulang alik gombak-bangi. last2 cek in je hotel bajet kat sana. ahli keluarga yg lain dok homestay, aku je ngengada dok hotel. ngehhngehh...
nnt aku review hotel bajet tu yer... cite tentang majlis kawin,

ni kawin adik ipar aku yg bongsu. bulan 3 nnt majlis kat kelantan pulak. sesapa yg kat kelantan dijemput yer... nnt aku bg adress dan date majlis tu kalu ada yg nak gi.

majlis akad nikah kat umah pompuan. mmg huru hara jugak laaa gara2 rayyan yg tak reti dok diam. org tengah nak akad nikah dia boleh lak gi tepuk bahu adik ipar aku mcm "relaks la bro..." konon camtu la kot..

adehh tak senang duduk aku dibuatnya. yaya lak dgn apaknya kat luar. boleh pulak dia nak bukak baju nak mandi bila nampak paip kat luar. woiiii... anak aku apahal ni???

rasa mcm terus nak balik hotel jer tau...

tengahari tu pulak resepsi kat dewan, tak keruan 2 beradik tu. rayyan pulak marah betul kalu aku nak bergambah. ape kena ntah dengan dia... aku rasa mungkin jugak penat, campur dengan cuaca yg panas gak hari tu, last2 bila pengasuh budak2 tu datang.. rayyan balik skali dgn diorg...

legaaaa.... cuma monitor yaya je laa. tp jgn ingat boleh bersenang lenang. dak yaya pon leh tahan noty okeh..


 
tak nak dengan aku dah nak dengan anak pengasuh dia jer...

 mana rayyan?? dia nyorok kat blkg aku sbb xnak bergambar. boleh??? grrrr....

 hantaran masa akad nikah...

 pengantin perempuan

 adik beradik suami. 6 orang, semua lelaki.... laki aku yg over sengih baju fink...

 candy table.... so sweet. nnt bday yaya boleh la buat cenggini

 haaa... nak promote 2 beradik ni. sapa nak wat menantu pm aku kt fb okeh...
yg kanan cikgu bahasa inggeris. still available....

 our big family

 dah start dah gambar poyo laki bini...

 aku plak posing, yaya dok leka main bola hiasan...

 haaaa sampai tercabut satu. nasib baik tak bawa balik rumah...

 ni hotel yg aku dok kat bangi. dah kata hotel bajet, jangan berangan nak lebih2 ada air, ada ekon mujur.

 family bed. ok laaa bilik luas. 1 malam RM158.

4 comments:

cik hani said...

besarnya family dia..meriah gitu..

Chekgu Azrine said...

Mhl jgk ek hotel budget rm158..huhu

ameris said...

Peak season katenya

Mila Ahmad said...

lawanya baju yaya kak.

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015