Saturday, June 28, 2014

Hutch & Buffet Cabinet

dalam rumah aku ni kan, ruang antara dining dan living ni mmg bosannn jer...kosong... aku mmg mencari sesuatu nak letak kat tengah2 tu.. opkos laa aku nak cari cabinet ala2 hutch & buffet gitew... cewahhh... nagan aku kan tinggi jer. padahal ruang tu ciputtt jerrr..

nampak sangat dah mak-mak skrg. ier laa orang dulu2 mak2 kita kan suka nau letak kabinet kat ruang tamu kan.... habis nya display pinggan mangkuk kesayangan kat dalam lemari tu. eehh ma aku pun sama daaa.... alaaa bukan ma aku jer mana2 rumah kot ada lemari ni.

jenuh gak aku menggugel cari kabinet yg comel2 je nak letak kat ruang ni.
koranggg... bg cadangan yg pesen mana sesuai letak kat ruang ni...

.
 tengah2 ruang ni laa antara ruang menonton dan ruang makan.

haaa... luas jugak kan, boleh letak kabinet. jom tengaok kabinet hasil google aku kat bawah..

yg ni terlalu open. mmg cantik tp jenuh lak aku nak lap. suka compartment kat bawah dia ada bakul..
yang ni pun cantik tp besar nau. ruang tempat aku nak letak tu ciput je...

cantik jugakkk...

yang ni mcm just nice... hmmmm....

pattern dh kenan tp kalu putih lagi cun kot.

yang ni pun lawa laaa... berkenan yg mcm ni, tp kalu ada cermin kat pintu cermin kat atas lg lawa kot.

4 comments:

athi FATHIYAH said...

i suke yg no 3 dari bawah

mrs kayrul said...

Berkenan no 3 dari atas

Julia Johari said...

cantikkkkk...kenan pilihan nombor 3...kerlassssssssss sgt...

mrs kayrul said...

Berkenan no 3 dari atas

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015