Monday, June 2, 2014

Produk Bunga Tanjung: TQ Puan Ilyani bagi token free

eerr... korang ingat tak aku akan ada citer tentang bedak bunga tanjung... tak ingat ekk?
nahh baca SINI . tak sangka2 rupanya pengeluar produk bunga tanjung tu contact aku setelah dia baca review kat blog aku ni. terima kasih sangat kat Puan Ilyani. rupanya dia google2 dan jumpa testimoni aku tentang produk beliau. Puan Ilyani pm aku kat FB dan minta alamat aku untuk pos token penghargaan produk terbaru dari Syarikat beliau. Insyaallah aku akan guna dan bagi feedback kat blog ni. tak sabar nak guna sbb bau dia beshh sgt2.

korang pun try laa guna produk Bunga Tanjung ni. gerenti best sgt2 sbb skrg suami aku pun guna jugak. dan kami suami isteri sama2 guna.kalu tak takde laa aku setia guna produk ni dari zaman skolah, anak dara lagi uols...harga pun mampu milik.takyah pikir 3-456 kali nak beli lagi kalu abis.


3 comments:

idzwa kamaruddin said...

wahhh rezeki tu :)

Masya said...

wahh dah maju yer.. ada dalam bentuk tiub macam ni.. sy pun suka pakai scrub dia sental kat badan.. rasa kulit lembut je lepas guna.. puashati sgt...

Julia Johari said...

Yeyyy sis good job....best buat keje review produk and the same time dpt free produk...besttt

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015