Wednesday, November 19, 2014

Abadikan Kejelitaan dengan SAFI RANIA GOLD

cerita pasal kecantikan, aku mmg jenis yang sangat menjaga kebersihan, keanjalan dan keremajaan kulit.

bila berada di hujung 30an mcm2 benda mula menempek kat muka. garis2 halus kat bahagian mata, kulit muka yang kusam, jeragat, kering dan sebagainya. tu yang aku cite semua pasal masalah kulit aku.
kalu diikutkan sejak dari remaja lagi aku mmg pengguna produk safi. 

SAFI RANIA GOLD BARU diperhebat dengan formulasi baru iaitu BIO NANO EMAS 24K dan PROTEIN SUTERA yang berupaya menemajakan sel kulit agar kemunculan tanda-tanda penuaan pramatang dapat diatasi.. wajah akn tampil cerah, muda dan berseri!!

wahh kagum sangat dengan keupayaan dan kandungan safi rania gold baru ni.
koranggg, dengan penggunaan berterusan....
hasil daripada 2 bahan penting tersebut

1. kulit lebih cerah dan 2x lembab dengan serta merta.
2. wajah terasa anjal, licin dan lembut dam 3 minggu.
3. wajah cerah berseri, kulit muda dan remaja sentiasa.

ujian dari makmal penyelidikan juga membuktikan kulit menjadi sekurang2nya 5 tahun lebih muda dalam masa 4 minggu. wahhhh... maknanya aku yang berumur   37 tahun akan kelihatan awal 30an gitew...

sebabnya kita memang tidak boleh elak dengan persekitaran, stress dan faktor biologi.
faktor2 inilah menjadikan kulit kita cepat tua dari usia sebenar....

ratu Rania kali ini Nora Danish. serius aku kagun dengan kecantikan dia. walaupun sudah beranak. body, kulit dia tetap macam anak dara.

Safi Rania Gold adalah produk yang sesuai untuk kulit wanita melayu yang sentiasa inginkan kulit kelihatan anjal, lembap dan remaja.

 gandingan Bio Nano Emas 24k dan Protien Sutera mengandungi molekul yg kecik dan efektif menyerap jauh ke dalam kulit untuk merangsang sintesis kolagen agar tanda penuaan pramatang diperlahankan sambil memperbaiki dan meningkatkan kenajalan wajah. 
sekaligus mengimbangi tona kulit dan kulit tidak kelihatan pucat atau kekuningan.

gojesss... jom mulakan sekarang sebelum kita nampak tua pada usia yg sebenar....
Produk yang tak perlu risau akan kehalalan dan masih utuh dalam pasaran berbanding produk2 segera yang ada sekarang. dengan harga mampu milik untuk semua. yang penting selamat dari bahan kimia berbahaya.



 ketibaan para media


 Ratu Rania Gold baru diarak masuk ke dewan.


 Serius Nora Danish sangat cantik.


penggunaan set safi rania gold yg cukup untuk menjaga kulit wajah dan mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit.

7 comments:

Julia Johari said...

Cantik nora danish kan...tp cantik lagi kak amy...byk kali jumpa kak amy pun series kulit akak cantik...hebat...produk yang serasi dengan kulit la faktor utama kita terus setia kan sis...bagus sis hadiri conference cm ni...timba pengalaman hebat...keep it up sis, u can do it more than that :)

Chekgu Azrine said...

wahhh...kemahen lagi amy
syiok dapat bergambar dengan nora danish

Allene said...

wah.. seronok tak g even tu kak.... lin pun suka safi rania ni... antara yang sesuai dengan muka lin...

Najib Ariyan said...

biar usia tua asal pandai menjaga kecantikkan... org tua tapi cantik lebih baik dari orang muda tapi... hmmm 'kurang' cantik

Ibnuismaini Ismail said...

Wah, bergambar dengan artis lagi... lengkap pakej.

::EIDA:: said...

haaa akak pergi ehh? ida mula2 nak pergii pastuu tak jadik sbb bos ade xleh nk ponteng kerja hihihihihi

mrs kayrul said...

kayrul pun pengguna safi rania jugak...

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015