Wednesday, July 29, 2015

aidilfitri kami.... sadis sungguh.

sadisnya nak menulis entry untuk raya tahun ni..
sadis sbb tahun ni takde gambar yg proper pun untuk keluarga.
budak tak mesra kamera langsung tak nak beri kerjasama. huhuhu...

pastu bila nak amik gambar asyik dok menyelit belakang saya.
tak pun mengamuk tak nak bergambar.. 
bila dah mood dia gitu jangan laa nak paksa2 lagi.
pasrah je laa...

mmg takde laa gambar 4 beranak posing2 lentuk..
yang mana sempat je. dapat yg adik, abang pulak terlepas,
 dapat abang adik pulak melarikan diri..

so saya je laa yg sengih sakan bila bergambar. 
asben pun saya capai dia ajak bergambar jap.
samping dan songkok pun tah kemana2 dah..

tahun ni tema purple. actually recycle color tahun2011.
sebabnya asben tak nak beli baju melayu. 
dia je yg tak beli saya dan anak2 tetap beli baju purple.

tu yg sama kaler. alaa ada org kisah ke ko pakai baju sama ke... recycle ke...
hahahahahaaa....

 nitahun 2011 kaler purple. rayyan belum setahun lagi masa ni. mmg behave laa nak bergambar masa ni. kalu laa raya ritu boleh bergambar mcm ni. huhuhu...



 bukti si anti kamera tak nak bergambar. mmg dok belakang saya je selalu...

 tgk si yaya... ni pun cubaan untuk melarikan diri... capai gak asben nak bergambar wpun dah hilang samping dan songkok.

 lagi satu gambar si anti kamera. masa ni mmg kuat betul saya pegang dia...
ayahanda dan bonda.

 nasib adik sporting gak. yg belakang tu nampak sipi2 jer...





7 comments:

Chekgu Azrine said...

Sama perangai aish..tp aish ada moodla jgk..kadang2 dia bg kerjasama yg baik

Allene typicalmommy said...

coemy rayyan kat belakang... ihihih

CikNaa said...

cantik la baju akak dgn yaya..

Aeen said...

xkesah la anak2 tu x bg kerjasama..yg penting maknye tetap maintain pose...hahahah

Rizziela said...

Selamat Hari raya

GOLD FINGER said...

Hahahahaha..comey arr rayyan..anti sosial ni..hehe

Zareene Saifuddin said...

salam aidilfitri... cantiklah baju you ameris... beli kat mana ye... berkenan plak i... :)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015