Wednesday, December 24, 2014

bila umur dah meningkat.... ni je yg selesa...

semenjak 2 menjak ni aku mmg bermasalah nak beli kasut, sandle dan selipar...
kekadang beli yang mahal, bila bila pakai sakit tumit, 
cepat lenguh, dan rasa bisa2 kat kaki..
sudahnya ni je yang sesuai untuk aku..
jenama BATA Comfit... selesa, ringan dan murah...

akui aje laaa faktor umor pun iyer jugak puan amerda ooii...
ok ...aku admit. mmg faktor umor..
 
aku memang mementingkan keselesaan bila kuar dgn anak2 
sebab kadang2 aku kena berlari2
mengejar anak dalam mall.
ada masa aku kena berdokong anak..
kalu kat padang boleh pakai kasut sport.

kalu nak pakai yg bertumit tinggi tu tak laaarrr... 
zaman aku berhigh heel dah berlalu.
kalu dulu semua kasut 2inch ke atas... 
kemahen terkedek2 jalan ala2 cat walk.




#IKLAN
order lasagna, macaroni cheese, puding roti epal+sos kastad masih seperti biasa.
kalu nak oder mcm biasa wassap/sms: 017-3213039 . lasagna available frozen & ready to eat. ayam & daging.

8 comments:

Masya said...

samalah sy selesa pakai bata jgk comfit mcm ni ...

Aeen said...

ain pun selesa pakai mcm ni je kak..senang nak bergerak..nak2 lagi senang nak kejar anak2...kang pakai heels kan..saki pulak kaki...heheh

cik hani said...

janji selesa..

saya pun pakai mana yang selesa jer

Julia Johari said...

akak pakai jenis wedges eh? ju pun suka bata...tak sakit kaki...bata best sebab ada saiz 9-10 utk saiz pompuan mcm ju hehehhe

Lynn Hamzah said...

nak terjah bata la...cantik kasutnya...

yoorin melacolea said...

sama la!! pakai kasut ala2 macam ni.. for sure kasut macam ni memang tahan sangat.. buat lenjan

Nooriah Abdullah said...

salam kenal, nmpak kita pun serupa jugak sepesen bata mmg pilihan terbaik

Najib Ariyan said...

bagus juga dah berdamai dengan usia... teringat kata sorang kawan... muda tu akan berlalu tapi usia tua tu akan kekal... jadi enjoy lah usia tua...

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015