Monday, April 6, 2015

Gathering blogger gojes supermum & baby 1/2015

maafkan saya...maafkan saya...
setelah sebulan lebih baru nak update cerita gathering gojes mommy..
saya tahu saya bersalah pada kalian..
paling lambat update pasal gathering yang sangat best. 
moment tu sentiasa segar dalam ingatan walaupun dah sebulan lebih..
planning dalam seminggu jugak. eeh yer ke?? lebih kurang cenggitu laa..
akhirnya terjadi jugak gethering mak-mak gojes ni.

 Allahuakbar... tersangat la happening ols..
tak tergambar dgn kata2...
pendek kata balik tengah hari tu dengan rasa puas sgt wpun penat dengan karenah anak.
tengok gambar boleh senyum sorang2 dengan mcm2 gelagat, peel dan karenah anak..
mak2 kalu tak jadi tarzan mmg tak sah kan.. 
tak kira laa tempat publik ke tak ... hihihihi..

makanan?? super banyak, super variety... 
tak termakan masa tu. sronok lagi menjemah mak2..
tapi hari berkenaan pak incik tak dapat hadir, ada urusan di kg,
 nasib baik adik saya boleh menemani sambil tgk2 kan 2 beradik tu...
rasa bersalah kat mommies sebab saya bawa lasagna skit bebenor. 
mlm tu dah tak larat sangat dah nak buat dengan oder yg mak2 tempah...

kebetulan saya balik umah pun dah hampir kul 11 malam
 sebab hantar pak incik kat subang skypark,
 singgah beli barang basah utk buat lasagna, amik 
 budak2 kat rumah BS, balik umah bersilat pulak buat tempahan... 

tak ak citer lebih2... biarlah gambar berbicara...
rasanya penjual belon sabun tu kaya sekejap sbb
 boleh dikatakan semua anak2 gojes beli belon sabun tu. 
 saya sendiri lebur rm20 untuk sorang satu belon sabun tu..


 bila tgk mai dengan anak cenggini serius rindu dengan anak kecik.
 tapi ... hurmmm... krik..krik...

 maaf laa ain... anakanda abis mengerjakan motor anak si ain..


 time ni rara dah buka hasil jualan dia... masing2 menerai tudung rara ni. 
siyes lawa si rara ni.. dia jual mcm2
korang boleh refer kat blog dia..

 admin sempat ber peace ooii sambil menerai tudung..

 selambak tudung rara ooii... pilih je mana yang berkenan..
nampak tak puan admin saited tu??


 anak si ros anis seketul di situ... mak nya tah kemana menjemah..

 last skali bergambar gojes tak lupa... behave pulak rayyan dan yaya masa ni.

 okeh turn apak2 gojes pulak bergambar. 
semua sporting bg kerjasama jitu menguruskan anak masa mak2 tgh menjemah...

 sempat tarik gojes yg super comei untuk bergambar..mak rafif dan ibu pincess

 uols boleh baca entry pasal gathering ni blog gojes kat bawa..





  
http://www.safurara.com/2015/03/gathering-selepas-seabad-gojes-blogger.html





5 comments:

CikNaa said...

gambar last tu mak mimi & rara pakai lens besor eh kak?

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
sonoknya sekali dua kala menjemah beramai2 kan3

achiek anis said...

Auw....update sudah...heee

SweetLikeWhat said...

jeles tak dapat join..huaaaaa

Mila Ahmad said...

bestnyaaaa mommy gojes suma..maaf mila belum boleh masuk korum lagi hihi....

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015