Wednesday, March 21, 2012

wordless Wednesday @ 21/3/2012


Ni laa aktiviti utama budak kecik ni bila terlepas ke dapur. abis periuk belanga dia kuarkan buat main.....


siap berjalan dalam pan

6 comments:

Mama Gee said...

adoii rayyan...nk masak pe tu??? meh aunty tolong meh...hehee

ameris said...

tu lahh G, kalu kita kt dapur x buka baby gate tu terjerit2 la dia panggil kita pastu nangis. bila buka plak ni lah keje dia...

satu satu dia kuarkan periuk...

GOLD FINGER said...

tes..tu standard arr..nanti yg dlm perut tu keluar rayyan ada geng pulak..main baling2 periuk..masa tu ko akan berkuntau kat dapur..ahahahha

mizzkechique said...

nk tolong msk ke tu...




kak, ermm, blh x akak buang word verification tu sbb sy ni mata xbrape nk cerah.. 2 3 kali kena taip..hehe.. sowi kak..

Hani Syahani said...

hmmm gaye masterchef dh nmpak dah, amboiiiiiii rayyan...

ameris said...

hani syahani;
bila saya tgh masak, saya biarkan je dia main dgn periuk2 tu. at least dia dpn mata. kalu tak nnt dia melalak je depan gate kt dapur tu.

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015