Thursday, August 22, 2013

1 Syawal kami...

tunggang langgang n3 aku, ni entry ttg 1 syawal ritu. berpinky kami 4 beranak pakai baju dari koleksi BAK.
baju aku simple je takde berlayer2 , bling2 bagai. mudah utk aku handle anak yg kadang2 cengeng nak berdukung.

pagi raye tu kat umah ma aku, petang kat umah MIL pulak. iyer dekat kan. pagi petang ulang alik gitu je. aku malas nak beraya jauh2, jemm ko. tempat yg nak pegi 1/2 jam tetiba musim raye jadi 2 jam ko sanggup?? idak laa aku dgn anak kecik wehh sangkut dalam jem berjam2. aku raya kat umah sedara mara yg dekat2 je. 

INSYAALLAH tunggu budak2 tu besar skit laa. lagi pun anak2 aku tido bertaim. kalo pagi kul 11 pagi tu time derang tido. petang kul 3 pulak. sedangkan taim tu la nak berjalan raye kan. tak kose kalu tetiba buat cranky kat umah orang. letih makkk..

tak banyak mana pun gambar raye aku, jadi la buat kenangan kan..,nak buaat cemana rayyan meroyan tgk aku pegang kamera. dan2 tu jugak dia akan rebut dari aku dan snap sana sini jd camera man.  kalu dah guna camera gedang tak sanggup aku nak berebut dgn dia.

nak amik gambar budak 2 org ni kemain susah... asik nak bergajet jer..


me & hubby

tgk laa... tak fokus pada kamera pun haiiisshh..

rambut yaya mmg mcm ni. bila aku ikat  atau pakai hair band tahan 5 minit je pastu dia tarik...

dengan ma & abah aku.

dengan adik2 aku..

gelagat 2 beradik. tablet tu tak leh berenggang.

ampun maaf dari ujung rambut sampai ujung kaki yer sayang...


6 comments:

Mila Ahmad said...

ala cute gilaaaa bebudak ni pakai baju raya...

Mimy Hamid said...

comel la yang pic berdua tu..cute 2 beradik

Chekgu Azrine said...

Cantik semua sama bajunya..akk suka..

mrs kayrul said...

comel la dak kecik tue...bebudak ngan tab memang susah nak dipisahkan...hehehe

MizzTina said...

dh sm besar lak adik beradik tu kak..

Rin Maira said...

cantiklah kaler pink tuuu

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015