Wednesday, September 10, 2014

Berapa rate utk Executive Pool Villa Grand Lexis Port Dickson?


aku sebenarnya tak nak letak rate bilik yang kami pergi short vaccay sebab takut disalahertikan. tetapi memandangkan ramai yang bertanya rate bilik yang kami duduk tu, maka aku cuba think positive. 

sebelum amik bilik tu , aku dah cuba call untuk tanya government rate memandangkan asben aku pun layak untuk dapat rate tu. tapi bila tanya harga bilik hanya kurang dalam RM50 gitu je. rate RM812 tu dah termasuk government tax dan servis tax. aku booking bilik tu melalui agoda. bilik yang aku amik adalah executive pool villa. aku tak sure lah pula government dapat sampai RM350.

harga bilik ada berbeza mengikut musim cuti sekolah, weekend dan jenis bilik sama ada garden view atau sea view. korang boleh cuba google website grand lexis  tgk jenis2 bilik deluxe, executive dan lain2.

so, korang leh la plan bila nak pegi sana. seboleh2nya booking awal sbb bilik selalu full.

 tq pada uols yang bertanya...


email dari agoda bila dah confirm atas nama asben

rate untuk 1 malam executive pool villa

5 comments:

Chekgu Azrine said...

Mmg tau sgt kt sini mhl...huhu
Plg murah blh dpt pun 500 jgk rasanya..
Harga berubah2

Allene said...

pitam jup... uhuhuh tp mmg th hrg rate gini. tp teringin nak g gak...

MisZ FyZa said...

mmg mahal pon..kt lu pon g sbb husband ade kursus kat sane 3hr 2mlm..mmg lenjan la da dpt free kn..hee

Mila Ahmad said...

tercekik halkum kita mahal jugak nangis tepi tangga T____T

Syima Syaz said...

Dulu utk citibank staff dapat rate rm500+ je untuk bilik ni... Dah smp dah nak masuk tapi full booked walaupun weekday...
Takdr rezeki....

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015