Wednesday, September 24, 2014

Preloved /new items for sale

STICKY POST
SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY

aku nak jual beberapa barang2 baby yang masih elok, boleh diguna dan tak penah rosak. barang2 ni disimpan elok. gara2 masa cuti Hari Malaysia hari tu cik suami mengemas dalam almari barang2 tu. banyak betul barang rupanya. 

so aku deside nak jual je dengan harga yg berpatutan dan dapat lagi free gift barang lain.
iyer laa buat apa aku nak simpan kalu tak digunakan. 

barang pertama aku nak jual set pam susu brand spectra 3. condition masih elok sgt2. aku guna 5 bulan je. harga beli dulu RM550.

nak jual RM340 boleh nego lagi. set termasuk beg stylo mama, icepack autumn 3 pek, botol simpan susu 3 botol(belum digunakan lagi), plastik liner susu, corong pam 2. free gift beg dukung baby jenama anakku(tak tau panggil apa sebenarnya beg dukung tu) masih baru sbb tak penah guna pun.





 free gift beg dukung baby brand anakku.belum penah guna.

kusi makan baby dari ikea ni pun nak jual jugak harga RM17 je. ni gambar lepas dah buka kaki dia, lupa nak amik gambar sebelum buka kaki dia. condition 8/10.
 KUSI BABY SOLD TO AZRINE TAHAR
kasut TRANSFORMERS ni baru lagi. masih belum pakai.  sebab nak jual, rayyan tak nak pakai. beli masa raya ari tu. saiz 28. nak jual RM40, untuk serius buyer. condition 10/10.



 set bedding baby brand  Little Bean. ada toto, cadar, selimut, padding utk tepi katil bby(tak tau panggil apa). condition 8/10. harga RM50. beli dulu harga RM100++.




 baju kurung baby untuk umur 1thn ++ dan 3 thn ++ nak jual rm15 je sepasang. kain english cotton. nak abiskan stok. tak leh nego dah sbb modal pun tak lepas ni. jual dulu RM40 sepasang.







 stroller halffold. seat dia boleh facing kita atau facing depan. condition 9/10. buat jalan kat mall je. nak jual RM430.


serius buyer only. call /whatsapp 017-3213039. harga tak masuk pos, tp lebih prefer COD area gombak. Self collect pun boleh.

7 comments:

Allene said...

geram je tengok stroller tu kak... tp anak2 lin tak suka naik stroller.... huhuhuhu

entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

Chekgu Azrine said...

Nak kerusi bb tu ye amy..smpn kan..nti rin dth rumah ambk weekend ni xpun mlm jumaat ni k

mynameismy said...

awatnya nak jual stroller tu kak hehehe

ameris said...

ok.rine

ameris said...

bdk2 tu dh besar, xnak dah dok dlm stroller kalu jln2...

Mar Mansor said...

macam2 nak jual ni..ada yg tak pernah guna lagi kan..
ingatkan tadi transformer tu pon nak jual..hihi

Julia Johari said...

semua barang tu ju ada...kerusi bb pun bos opis nak sedekahkan...kalau ada bb baru sure ju grab ni sis jual murah

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015