Monday, September 8, 2014

ooth~ dress vs jubah...

aku ni jenis pesen bila raya mesti beli banyakkkkk baju. tak kira la baju kurung, dress, jubah. yang pakai raya tu lain. yang ni buat basahan gi opis.
tapi takde la belu yg mahal2 kat butik berjenama. butik aku kat jalan TAR/ Masjid Jamek je.  keje opis ni mmg bosan kalu pakai baju sama je. mulaa la dok tenung dalam almari tu nak pilih baju, pastu ngadu kat somi kata takde baju nak pakai. hikhikhik....

masa dah nak last2 puasa sblm balik kg ari tu mmg beli berhelai2 la. beli banyak sbb nak pakai gi opis je. masa bulan puasa kan banyak jual baju kurung/dress. jangan tak percaya dress yang aku pakai ni RM70 je siap lace kat tangan... sangat selesa aku pakai. kaler mmg kepam2 tp nampak klasik bagi aku.... kt tangan ada hidden zip, nak nak amik wuduk.

eehh... korang jangan kata aku mengandung pulak nnt akun sentap...

 


10 comments:

Aeen said...

cantekkkkk... :)

aznor ibrahim said...

kaler kepam2..hahaha lawak la kak..

Chekgu Azrine said...

Haha..kaler kepam2 tu cmne ek..hehe

MizzTina said...

cntikla kak.. murah lak tu..

MizzTina said...

alamak akak..lupa nk wassap akak.. sowi²..

Allene said...

sekarang mmg ramai mak2 giler dress ni.. kita pun tergila gak kak...

ameris said...

rine, kaler kepam2 tu kaler utk org tua2 mcm akak ni. takde striking mcm kaler org muda...

ameris said...

aznor, kaler kepam tu kaler yg nmpak cam lusuh2 gitu kot. takde laa striking cam org muda

Mimy Hamid said...

untung la badan kecik heheh..murah dan cantik je

Kausar Amin said...

Cantik dear. Just nice jatuh n flow dia :) Saya pun dah strat pakai dress2 ni. Beli online je la tapi hehhe


Btw boleh dapatkan tips memulakan bisnes disini ya --> http://www.kau5ar.com/2014/09/hangat-tips-memilih-jenis-bisnes/

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015