Thursday, December 27, 2012

Zara bersunat

assalamualaikum...
ni citer sabtu lps. zara(yaya) dah nak masuk 9 bulan baru la aku terhegeh2 nak sunatkan dia. patutnya bole je sunatkan masa lahir dulu tp aku lupa nak tanya doktor. 2, 3 bulan lepas plak dia asyik tak sihat, demam batuk selsema sebab tu delay sampai sabtu lepas baru sunatkan dia. tinggal jap rayyan kat rumah acik. kalu tak mmg tak terlayan laaa dia lari2 kat hospital.

 sementara tunggu turn yaya main gigit pen kat receptionist. sampai basah kuyup pen tu kena air liur yaya.


 berat yaya skrg 8.6kg



ooohhh... yaya bersunat dengan Doktor Ratna kat Putra Medical Centre.tersangat la lemah lembut doktor ratna.

9 comments:

dd dudu said...

nanges x masa kena sunat, hehe

ameris said...

nanges skit je dd.tu pun sbb dia x selesa kaki tangan dipegang.
alaa skit je doktor gunting bg kuar darah setitik je kot.
takde bagi ubat apa pun.

MizzTina said...

akak tgk x zara bersunat tu?

ameris said...

tak nmpak sbb lindung tangan doktor, akak pegang tangan zara.
tp ngeri jugak laa masa doktr buka tmpat tu utk gunting skit kasi kuar darah. alaaa darah dlm setitik je buat syarat bersunat.

mia izzati said...

lebih kurang le anak sy pon sunat lagi lambat kot..dalam 11 bulan camtu..hehe...

Nory Zoulkefle said...

nory penah tgk bidan sunatkan baby girl...sikit je die "tetas" gune gunting...baby tu pon tak nangis, cume terkejut je..hehehe

izfanora said...

wah, bila fikir ada anak nanti, nk kena gi sunatkan plak kan.. uhuhu,,

AzLiN SaFeNa AzIhAR said...

hi...salam perkenalan dan selamat tahun baru... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow me.. www.azlinsafena.com tq

nadia said...

kak amyyyy, nangis tak yaya?
heyyy seram pulak rasa besar2 baru buat.

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015