Wednesday, December 26, 2012

Jalan2 Hari Krismas

assalamualaikum,
hahaha... tajuk gile gempak macam jauuhhh je aku berjalan. hihihi sebeno nya aku, somi dan 2 org dak kecik ke jusco je pongg. tapppiiii sebelum tu kitorang plan nak ke the curve gile kentang jalan nak pasuk parking jem. eehh apsal semua orang nk gi the curve nie, tukar plan gi ikea pulak. humangg aiiihh, lagi skali gile, parking penuh gak, kereta melimpah ruah parking sampai luar. hadoii.. tukar plan lagi, gi One Utama jek... hamboiii nak sampai ke One Utama dah jem!!! apsal semua org KL memenuhi soping kompleks di hari krismas??? konpius jap.

takpelah sayang, kita gi Mid Valley je lah... hadoiii lagi parah!!! pusing2 cari parking hampir sejam. rayyan plak dah excited sbb dah masuk basement parking. budak tu mmg sukaa gi shopping kompleks. siap tepuk tangan lagi. last2 terpaksa kuar jugak parking penuhhhhh.

 dalam banyak2 kenderaan kat situ, skuter pink yang dia pilih. haissshh... tak macho langsung anak bujang ni.

 ayah layan je laa rayyan dengan skuter pink. padahal kat umah dah ada pon motor camtu. aku nak suh dia naik keta. RM3 untuk 5 minit yer mak2 sekelian. lap peluhh kat dahi.... fuhh

sib baik yaya very behave sangat2. senyap je sepanjang kat jusco tuh. mmg ajaib biasanya dia taknak lama2 dlm stroller...

hmmm... sudahnya gi JUSCO AU Keramat je laaa... haa hambek bawa dia kat playland. main situ sampai nak muntah.

8 comments:

Nory Zoulkefle said...

alaalaa...behavenyer zaara...elok je duk diam2, abg die je aktif kemainn ...hehe...comey anak2 akak..

Mila Ahmad said...

akak rumah saya 10 minit je dari situ huhu...

ameris said...

nory pn Insyaallah akan dapat yg comei2 jugak. doa akak ni.

ameris said...

apsal tak cakap awal2, kalu tak akak singgah umah mila je xyah gi jusco.

MizzTina said...

nt klu zara dh pandai jalan..msti ligat mcm abg dia.. hehehe

ameris said...

tu laaa... tak tau cemana nnt. skrg rayyan kalu gi kedai dia mengamuk2 kalu tak dapat yg dia nak. masa gi jusco tu pun mengamuk jugak sbb nak naik lg skuter tu. rm3 utk 5 minit. dah 3 kali bayar. mau kopak dompet. padahal dia pn ada gak motor yg pakai bateri camtu kat umah.

izfanora said...

wah, behavenya dia.. bagus2.. :)

ameris said...

tu yg pelik. biasanya sekejep je dia nk dok kt stroller tu, pastu kena dukong...

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015