Wednesday, December 26, 2012

Wordless Wednesday: 26/12/2012 Header Baru


header lama. masa ni rayyan 7 bulan 


 header baru edit by IEZA


assalamualaikum...
 header aku dah bertukar. gumbira tau sbb dah lama guna header gambar rayyan sorang. gambar tu since rayyan umo 7 bulan, raya tahun lepas, now yaya dah nak masuk 9 bulan baru terhegeh2 nak tukar header yang ada gambar dia. header baru ni bukan aku yang bikin. tima kasih byk2 kat IEZA sbb dia yang tolong aku edit header tu.  aku mmg tak reti nak buat wehh, yang paling takut dok edit2 tetiba hilang semua... waaaaa.... mmg nangis la. sib baik IEZA membantu. suka sangattttt sebab pree...hihihi

6 comments:

MizzTina said...

bru la lengkap..hehehe

ameris said...

full stop. takde tambah2 lagi MK.
hihihi

Mila Ahmad said...

rajinnya la iza buat header nory pun dia buatkan gak.

Qhaifa Nur said...

cantik header baru...
semangat pun baru nih...

izfanora said...

wah, cntiknya header dia.. :P

ameris said...

hihihi

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015