Monday, December 23, 2013

menjemah dengan geng BFF uitm dan kenduri kawin

sambung balik n3 jalan2 teluk intan LINK. Tujuan asal nak gi wedding bff aku masa belajar kat UiTM dulu. lama dah ooiii... skali aku pegi ritu Manjung dah 200% berubah dah. mmg takkan jumpa lagi Uitm dulu. giler pesat membangun. 

kalu dulu kan mati kutu kitorang tak tau nak gi mana. takat gi Lumut usha2 mat navy. jalan2 situ je laa. nak gi jauh ke Ipoh takde duit lak.  skrg dah banyak shopping kompleks besar2. ada Aeon, tesco, giant. sebelah2 je jarak weiii.... kalu dulu manjung mcm pekan koboi.

sempat la jumpa beberapa geng bff YUS dan ziela.
masing2 dan tembam setaman lepas beranak pinak.
windu nak borak2 sembang mcm masa kat uitm dulu, tapi tak boleh dah. dah dok sibuk dgn anak masing2.
anak2 aku lagi laa meragam pulak, asyik nak berdukung jer. abis baju mak nak melaram. pas tu aku rasa aku dah macam makcik2.. ooii
semoga MILA dan PASANGAN berbahagia. cepat2 dapat baby.

aku yg dah macam makcik2... si yaya ni nak berdokong je. tak kasi can nak posing dengan kek pengantin

sempat gak posing kt pelamin sblm pengantin sampai. masa ni jenuh tarik napas bagi kempis perot. kikiki

gelagat 2 beradik bila dapat goodie bag utk kanak2. 



#semua pic dari  YUS. TQ. mmg tak sempat aku nak snap pic sume.

5 comments:

cik hani said...

Si yaya pun nak bergambar sambil dukung.Tu yang tak bagi change tu.hehehe

Cantik baju nya..

Chekgu Azrine said...

Sweet je berbaju peplum biru gitu

zurayusoff said...

chantekk.....glamor kata kooo....

Umi Qi said...

Best yer pi kenduri kahwin....masalah yer kak long....umi QI tgk kak long plak berseri2 mcm pengantin baruuu...lawaaa tau kak long kita nih....beshhh tgk baju akak glammm hebatt!

GOLD FINGER said...

tes...menjemah tk sempat nk borak panjang..huhu..jom kita arrange lain..ajak pengantin datang ziarah kita plk..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015