Thursday, August 27, 2015

Season Garden Condo: Interior decor moden

dalam entry SINI tentang saya ada beli seketul kondo di Wangsa Maju,
 saya da berjanji akan masukkan deco2 interior. 
ni masa saya gi tgk diorang punya show house. 
sangat2 cantik, moden urban dan gaya tatarias yg
 sangat simple untuk orang KL yg sentiasa sibuk bekerja di bandaraya..
[ayat skema mcm dlm majalah pulak...]

kondo ni ada 3 bilik tido, 2 toilet, dapur, hall dining dan sedikit bahagian belakang utk mencuci. luas 950sq.
ada 3 jenis mengikut keluasan kalu tak silap saya... 
gambar yang saya ambil ni pu secara bercampur2. 

cuma saya nak kongsikan idea dari interior designer Season Garden.
mana tau korang boleh ambil idea ni untuk hias rumah sendiri nanti...

jom tengok hiasan dalaman dia...
 

 sesuai untuk anak perempuan

 bilik anak lelaki

 bila cadar putih, terus nampak ala2 hotel

 ruang tamu bersambung dgn ruang makan

 ruang makan yg romantik


 idea untuk bilik anak lelaki lagi


5 comments:

Petak Bunga said...

suka juga tgok deco2 ni.. joint fb deco2.. tp x pernah impliment

Allene typicalmommy said...

lama dah tak buat job show house ni kak.. dlu.. mmg gila la jom mcm ni. siap pergi ikea nak beli brg deco. semua buat sendiri. pastu posing habis2 sbb belum bukak pada org awam lg. =D

anajingga said...

salam ukhwah, gabungan warna moden yang sungguh cantik kan.. erm kak ana pun suka pergi intai-intai mana2 show house ni :)

cik hani said...

comel2 semuanya..Nampak moden

CikNaa said...

cantiknya lahai..akak pun pandai deco umah..

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015