Monday, August 3, 2015

Reunion ZS2 di Aidilfitri

hadoiii.. lama betul saya peram cerita raya... 
niat nak update asyik laa tertangguh dek kerana sibuk dengan kerja
dan asyik laa malas nak mengusung kamera dslr tu.. 
dah gambar semua dalam kamera tu...

ok kali ni cerita reunion kami masa sekolah rendah.  
SEKOLAH RENDAH okeh!!!
yakni batch tahun 1984-1989... 
30 tahun yang lalu.
pffftttt...

akhirnya berjaya juga berkumpul dalam 30 orang pada hari raya ke-2,
aidilfitri yang lalu di coffee House Hotel Perdana, Kota Bharu.

sebelum ni saya tak pernah join apa2 reunion sekolah.
malu segan semua ada...
tapi kali ni terjebak.
hahahaha....

sumpah kalu jumpa kat mall mmg tak kenal.
sampai kan masa jumpa ari tu pun saya masih ingat2 lupa nama dan wajah sorang2...

bangga giler dengan diorang. 
ada yg jadi doktor, lawyer, businesswoman, lecturer, arkitek... perghhh..
semua hebat2, sbb tu laa aku segan benornya... 
ehh jangan terkejut erissa ceria popstar pun ada sebab mak dia batch kitorang.

tap masa jumpa dah lupa pangkat masing2. 
kalu boleh nak kembali ke zaman kanak2 dulu, main, gaduh, 
pastu keluar citer masing2 panjat pagar, hobi masa zaman tu, 
cikgu faveret.... seronok giler rasa..

untuk pengetahuan masih ada jugak yg single mingle..
 arkitek dan lecturer, masih available..
kalu ada yg nak berkenalan dengan diorang boleh watsapp saya.

semua masih lagi cun melecun.
setakat ni anak paling ramai 6 orang. 
tabik spring dengan kawan2 saya.


 kiri kanan saya adalah lawyer...

 tudung biru paling kiri headgirl kami. giler cun.
 businesswoman berjaya. ada SPA di Shah alam.

 yg ni geng glamer jugak masa skolah dulu...
Azlin, Aniz, Mastika

 dan lagi... biarlah gambar berbicara

 ramai jugak yg berkelapangan pada hari raya ke-2...

makan dan borang trobek kisah lama sampai lupa diri nak balik...

3 comments:

nadiah hanum said...

Seronok kan dapat gather dgn kawan2 lama...happenning!

Chekgu Azrine said...

Eh.seronok betulla amy kalau dpt jmpa kekawan lama...kan..mcm rin suka je gathering2 ni..tp ckup payah nk urus sbb masa kan

aniszcenna said...

alaaa sikit sgt, xpuas bace.. hehe

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015