Friday, October 30, 2015

Bandung Short Trip

assalamualaikum...
sebelum bercerita trip saya ke Bandung weekend lepas..
 tepek gambar laa dulu seketul dua buat pengubat blog dah lama tak bersiaran...

gambar ni masa di Floating Market. cantik giler tempat ni.. 
kalulah Malaysia pun boleh buat ala2 mcm ni, mesti ramai pelancong datang 
adussss nyaman jer..
jangan ingat kat thailand & vietnam jer ada floating market tau..
kalu pegi bandung jangan lupa singgah sini...
saya lebih suka nature mcm ni dari pegi pasar baru shopping..  








1 comment:

Amanda Suria said...

waaa...pi bandng erk...SA 2 minggu lagi nak ke Lombok dah....

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015