Wednesday, October 29, 2014

Wordless Wednesday: Cabaran berbento setiap hari ke opis

 pagi ni asben & wifey bekal ke opis. sambal sardin, telur dadar, nasi putih. berselera makan dari bfast membawa ke lunch. kalu sempat aku mmg lebih suka bawa bekal. asben pun sama, tak kisah pun apa je yg aku bekalkan. nasi goreng, mee, roti telur, nasi berlauk. jimat dah belanja bfast kat cafe.  sehari  jimat rm10, kalu sebulan dah rm300 ooii..  jom berbekal uols.
jangan pikir complicated sgt. masak banyak skit laa malam tu, esok panaskan buat bekal. jomm!!






#IKLAN
order lasagna, macaroni cheese, puding roti epal+sos kastad masih seperti biasa.
kalu nak oder mcm biasa wassap/sms: 017-3213039 . lasagna available frozen & ready to eat. ayam & daging.

5 comments:

Fai CeritaCinta said...

dulu time kerja pun fai rajin bawa bekal.. memang jimattt banyakkk...

nadia arrumaisha said...

Salam kenal, first time ke sini...
Sungguh, berbekal setiap hari nih mmg mencabar, terutama bagi isteri bekerja

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kak,
sha memang tetiap ari masak bekai utk hubby
tapi diri untuk diri seniri jarang bawak he3

CikNaa said...

nikmat bekal tu mmg best..tapi tak bape nak laju bangun pagi..ngeee..

Elya Roza said...

Smp skng elya masih bwk bekal ke ofis..best bwk lauk sendiri tiap ari kn

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015