Tuesday, July 23, 2013

lagi baju kurung murah ready made jalan TAR buat gi opis..

aku ni hari2 lalu jalan TAR time petang balik keje. skrg mmg hapenning aaarr kat jalan TAR tu dengan mcm2 benda untuk hari raya nnt. dari pakaian, hiasan rumah, kuih/biskut, kasut, tudung daln mcm2 lagi laaa. memang meriah laa jalan TAR tu setiap tahun bulan puasa. kira mcm syurga membeli belah laaa giteww.. setiap hari aku rasa mcm lautan manusia kat jln TAR/Masjid India tu.

jumaat lepas, aku rembat lagi sepasang baju kurung murah. RM70 je beb.. siap ada sulam2 kat tangan dan baju. semalam terus pakai gi opis. beli yg readymade je senang. skrg nak jahit baju kat tailor giler mahal wehh. kadang2 tu antar jahit kat rumah orang pun boleh kena RM50 untuk upah jahit baju kurung biasa.
 rasa nak rembat sepasang lagi je kaler hijau...



nota: wehh... blkg ni port tido aku & kawan2 time pose.blkg tabir tu balai polis jalan travers. opis aku tingkat 17. blkg aku berdiri tu berderet bantal.

10 comments:

MizzTina said...

cntik!!!

IDAZS said...

cantik :)

Cik Puan Rara said...

omei! cantik.ntah bila lah nk terjah jalan TAR yg sesak tu.

Mimy Hamid said...

untong la badan kecik size banyak...berbaloi tu

Hidayah said...

cantik lah.... kalau dayah dah buat baju raya dah.. bukan takat pakai opis je nih.. :D

Nadt said...

amboihhh..cantik baju..

With Julia said...

lawa baju sis ameris...tang port tido tuh kami jemaah tido kt surau hahahahha best or port akak ehehhe

hayati hashim said...

Untungla dekat ngn jalan tar...

PinKy MoMMa said...

sekarang ni beli siap lagi murah dari tempah..siap ada bling bling lg kan..jalan tar mmg syurga wanita la huhu

Roslida M Jani said...

cantik....dah lama tak pegi jalan TAR...

btw, sis nak share contest di blog, jemput ye... www.roslidamjani.com :)

Copyright to AMERIS LOVERIS
Designed by UMIESUEstudio 2015